Τετάρτη 2 Ιουλίου 2014

Το 1ο Marines’s Ultimate Challenge


Ο Σύλλογος Ελλήνων Εφέδρων Πεζοναυτών με την συνδρομή της Λέσχης Εφέδρων Ενόπλων Δυνάμεων (ΛΕΦΕΔ) παραρτήματος Εύβοιας διοργανώνουν το 1ο Marines’s Ultimate Challenge στις 13/7/2014 στην περιοχή Ριτσώνας στις 09:00.

Ο διαγωνισμός είναι εμπνευσμένος από τη γνωστή σειρά του History Channel “Ultimate Soldier Challenge” στην οποία ζευγάρια διαφορετικών σωμάτων καλούνται να διαγωνιστούν σε χρονομετρημένες διαδρομές σε μία σειρά δοκιμασιών που βαθμολογούνται και στο τέλος ανακηρύσσεται το ζευγάρι των νικητών.


Οι Διαγωνιζόμενοι θα πρέπει να φέρουν απαραίτητα ομοιόμορφη στολή και κάλυμμα κεφαλής ανά ζευγάρι (συστήνεται η Ελληνικού Τύπου παραλλαγή) , άρβυλα στρατιωτικού τύπου, εξαρτήσεις της προτίμησής τους ενώ θα υπάρχουν όπλα τύπου airsoft και αντιβαλλιστικά γυαλιά για τους διαγωνιζόμενους.

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν τα εγγεγραμμένα μέλη εφεδροπολεμικών σωματείων και θα πρέπει να δηλώσουν συμμετοχή μέχρι την ερχόμενη Δευτέρα 07/07, στο email του Συλλόγου (seep012@gmail.com ) η με προσωπικό μήνυμα στο Facebook του Συλλόγου στον Υπεύθυνο Δραστηριότητας του κ. Αλέξανδρο Δαμιανίδη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: